TOTEMOSZLOP és reklámtorony kialakítása

A totemoszlop, másnéven reklámtorony talán az egyik leglátványosabb céges hirdetőeszköz. Tapasztalatunk is azt mutatja, rengeteg előnnyel bír. Amellett, hogy látható és könnyen vonzza a tekinteteket, fontos márkaüzeneteket is közvetíthet. 

Totemoszlop: a céges hirdetések egyik legszembetűnőbb formája

Amennyiben tehát valaki hirdetni szeretné a cégét és látogatókat szerezni, érdemes elgondolkodni a totemoszlop kialakításán. A reklámtorony lehetőséget biztosít, hogy messziről is felkeltse a járókelők figyelmét. Azokét is, akik korábban még talán nem is hallottak a cégről. A jól elhelyezett, dizájnos és esztétikus reklámtorony számtalan előnnyel bírhat. Nézzük a legfontosabbakat. 

A totemoszlop előnyei

Mivel a reklámtorony már messziről is észrevehető, így egy pillanat alatt magára vonzza a tekinteteket. Ezáltal fontos márkaüzenetet közvetít. Navigációs eszközként szintén kiváló, hiszen jól láthatóan jelzi az üzlet koordinátáit. Akár minden oldalról olvasható, így semmilyen akadálya nem lesz annak, hogy megismerjék cégét – hiszen sötétben is láthatóak a világításnak köszönhetően. Összességében a következő szempontok miatt mindenképpen ajánlott kiépíteni:

  • Láthatóság és figyelemfelkeltés
  • Márkaüzenet közvetítése
  • Esztétikus és szép megjelenés
  • A cég hírének népszerűsítése

Természetesen adódnak még egyéb kérdések is a reklámtorony kialakításával kapcsolatban. Mennyibe kerül, hova tegyük és milyen arculatot szabjunk rá? 

A totemoszlop fajtái 

A reklámtorony kialakítása többféleképpen is megoldható. Népszerű például az ívelt világító totemoszlop, ami az egyik leghatékonyabb módja a megfelelő láthatóság kiépítésnek. Kül- és beltérre egyaránt adódik lehetőség a kivitelezésre. Az egyedi megrendelésnek köszönhetően szinte bármilyen cég megtalálhatja számítását, legyen szó benzinkútról, irodaházról vagy akár étteremről.

A reklámtorony elhelyezése

A totemoszlop kialakítása során törekedni kell rá, hogy a megfelelő láthatóság mellett a biztonságos, üzemszerű működés is biztosítva legyen. Ehhez fontos a megfelelő tervezés, amiben szakembereink készséggel segítenek. Sokszor talán nehéz is szabad szemmel megítélni, hol lenne a legjobb helyen a reklámtorony, ezért fel kell mérni előre a terepet.

A totemoszlop arculata

A külső megjelenés minél egyszerűbb és letisztultabb, annál jobb. A cég megnevezése és logója már tökéletesen elegendő lehet ahhoz, hogy a totemoszlop elérje célját. Természetesen a kreativitásnak és elképzeléseknek csak a tervezők és a megrendelők képzelete szab határt. 

Reklámtorony

A reklámtorony ára

Minden esetben egyedi megrendelésre van lehetőség, ezáltal a feltérképezést követően határozzuk meg a totemoszlop árát. Ezáltal nincsenek rejtett költségek és nem kell többet fizetni a szolgáltatás értékénél. A megrendelői elképzelés ugyanis erősen meghatározza, hogy a gyártás mennyit időt vesz igénybe, illetve milyen alapanyagokra lesz szükség.

Totemoszlop és reklámtorony telepítése

Igazán időtálló és minőségi reklám módszerről van szó, cégünk pedig már a következő cégeknek is gyártott reklámoszlopot:

  • Agip
  • Lexus
  • Shell
  • Nissan
  • Toyota
  • Citroen

A tervezés és kivitelezés során A-Z-ig segítünk. A megjelenés ideális kiválasztása mellett segítünk a megfelelő arculat és legjobb megoldás kialakításában. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot, ha szeretné kipróbálni a totemoszlop adta előnyöket!

További képek és referenciák