Szerelt homlokzatburkolatok

Napjainkban a kivitelezések során egyre inkább elvárás a figyelemfelkeltő, de egyben elegáns és dekoratív homlokzati burkolatok. Ezek megvalósítására kiváló lehetőséget biztosít a finomlemezes épületburkolás. Alapanyagként elsősorban olyan anyagok kerülnek alkalmazásra, amelyek felületükben biztosítják a sokszínűséget és tartósságot.

Erre kiválóan megfelelnek az üzemi körülmények között gyártott hajlított alumínium lemezburkolatok és az előre gyártott kompozit anyagokból készülő szerkezetek. E dekoratív burkolatok – kül- és beltéren egyaránt – alapjaiban határozzák meg egy épület arculatát, ezért elengedhetetlenül fontos, hogy kivitelezésük, installációjuk professzionális módon történjen.

Erre a kihívásra kínál megoldást a GBAM Partners Kft.

Cégünk és szakembereink közel egy évtizedes tapasztalatának köszönhetően, társaságunk, reklámgyártási tevékenysége mellett, egyre nagyobb hangsúlyt fektet az épületburkolási piac kiszolgálására is.

Számos, eddig elkészült munkájának sikere révén, cégünk bátran ajánlhatja fel szolgáltatásait Önnek e téren. A megrendelői elégedettség eléréséhez minden szükséges feltétel rendelkezésünkre áll:

  • modern gépekkel felszerelt gyártócsarnokunk
  • többéves szakmai tapasztalattal rendelkező tervező, értékesítő és gyártó kollégáink
  • illetve jól felszerelt szerelőgárdáink biztosítékai sikerünknek.

Reméljük, rövidesen Ön is megtalálja üzleti partnerét bennünk! Referenciáink közül a legimpozánsabbak a vasúti hálózatok peron tetőinek burkolása illetve egy magyarországi üzlethálózat homlokzati burkolási munkái, valamint a Corvinus Egyetem közel 2000 m2 felületű nagyelőadó termének kompozit anyagú finomlemezes homlokzatburkolása.

A minőségi homlokzatburkolat

A középületek homlokzatánál nagyon fontos az esztétikai megjelenés mellett, hogy akár évtizedekig ellenálljon az időjárás visztontagságainak. Munkáink ennek fényében készültek.

Emellett a kő homlokzatburkolatok kezelhetőek védőszerekkel is, például graffiti ellen.

A homlokzatburkolási munkákon felül, álmennyezet-építés, oszlopburkolás illetve attika-fedés, továbbá világító frízek, logók és pilonok gyártása és szerelése is munkánk része volt.

Az eddig felsoroltakon felül számos olyan referenciával rendelkezünk, mely az épületburkolási tevékenység egyéb szegmensébe tartozik. Ilyenek például:

  • finomlemezes frízek
  • előtetők
  • álmennyezetek és kezelő épületek gyártása és burkolása
  • illetve a trapézlemezekből készült csarnokburkolási munkáink.

További képek és referenciák