GBAM Partners Kft.

Cégünk a GBAM Partners Kft., több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. Tevékenységi körünk egyik fő pillére a reklámgyártás, azaz kültéri és beltéri reklámszerkezetek, reklámtáblák és információs rendszerek tervezése, gyártása, szerelése és karbantartása. Ide tartoznak például a hálózatépítési munkák: üzemanyagtöltő állomások, szállodaláncok, autókereskedések, bankok, biztosítók arculati elemeinek gyártása és helyszíni szerelése bel- és külföldön egyaránt és az egyedi megrendelés alapján történő reklámgyártási feladatok.

Társaságunk másik fő profilja az ún. finomlemezes épületburkolás, melynek során Alucobond, Reynobond illetve Dibond szendvicsanyagok, továbbá bizonyos esetekben Lindab és Ruukki lemezek felhasználásával egyedi igényeknek megfelelően tervezzük, gyártjuk és szereljük az adott épületburkolatát.

Szolgáltatásaink a gondolat felmerülésétől a megvalósításig tartanak, sőt azon túl is. Tevékenységünk felöleli a tervezések teljes körű lebonyolítását a látványtervezéstől a részletes gyártmánytervezésig.