Perontetők, peronbútorzat

M4 metró berendezési tárgyai

Cégünk tervezte és gyártotta le a 4-es metró állomásainak egyedi bútorzatát. Mind a 10 állomáson a különböző berendezési tárgyak, egyedi megtervezésére volt szükség, mivel az állomások eltérő stílusban épültek meg.

Pad, támaszkodó, hulladék gyűjtő

Igény szerint gyártunk elsősorban vasúti vonalszakasz megállóiba, metró állomások peronjára, utcákra, közterekre köztéri bútorokat, melyeken tükröződik a hagyományok tisztelete, a múlt értékeinek megőrzése, ugyanakkor megfelelnek a modern építészeti igényeknek is.

Citylight, hirdető vitrin

A citylight a közterületi médiumok között a legfiatalabb és legdinamikusabban fejlődő hirdetési eszköz. Mérete változó.

A kialakítás lehet egyoldalas, kétoldalas, oldalt nyíló, emelkedő. Vannak olyan információk, reklámüzenetek, mondanivalók, melyek számára a hagyományosabb, fali, vitrines megoldás a legideálisabb.

Nem csupán a megfelelő külcsín, hanem a védelem is biztosítható vitrinjeinkkel!

EU-s projekt táblák

A Széchenyi Terv 2020 arculati kézikönyve által leírt előírásoknak megfelelően legyártott, az általuk kiadott grafikai anyagokkal elkészített tábla. Kültéri fóliával, grafikával, vázszerkezettel legyártott elemek szakszerű telepítését is vállaljuk!  

Információs rendszerek

Az információs tábla  segítsi az eligazodást  az egyes állomások területén! A szükséges jel és felirat rendszer elemeit önállóan tudjuk gyártani, majd telepíteni. Kiváló minőségű anyagokat használunk,  ami garantálja a felirat és táblarendszer hosszú élettartamát. Ismerjük a moduláris, bővíthető rendszereket, de egyedi  információs tábla gyártására is vállalkozunk

További képek és referenciák