CÉGTÁBLA, REKLÁMÉPÍTÉSZET

A világító, megvilágított és nem világító cégtábla az egyik legfeltűnőbb és leghatékonyabb reklámeszköz egy vállalkozás bemutatására. Többféle lehetőség közül választhat márkája megjelenítésére. Amennyiben még nincs elképzelése cége logójának külcsínével kapcsolatban, nyugodtan ránk bízhatja tervezését, hogy megalkothassuk a legmarkánsabb formát és színvilágot a kivitelezésben pedig rendkívül precíz és minőségi munkát biztosítunk.

Cégtábla készítése

Fontos, hogy a cégtáblák ne csak szépek, hanem tartósak is legyenek – ehhez pedig igazán minőségi megoldással kell előállni. Ez azt jelenti, hogy a felirat nem színeződhet, rongálódhat vagy mosódhat el akár hosszútávon sem, hiszen ezzel nem csak, hogy használhatatlanná tenné a reklámot, de egyúttal negatív üzenetet is közvetítene a márkáról.

A cégtábláknál nagyon fontos:

  • Egyszerűség – vagyis a letisztult, elegáns megjelenés
  • Állapot – tehát a karbantartottság. A rozsda, töredezettség, lekopott feliratok, betörött világítás rossz üzenetet közvetít!
  • Minőségi – olyan anyagokból, színekből és betűtípusokból áll, amelyek hosszútávon is változatlanok maradnak.

Fontos megérteni, hogy egy rossz, elhanyagolt, olcsó cégtábla nagyon rossz üzenetet közvetít a márkáról. Ez pedig a szöges ellentétje annak, amit el szeretnénk érni.

Alapszabály, hogy inkább semmi, mint egy rossz cégtábla. Hiszen inkább ne legyen üzenet, mint rossz üzenet.

A cégtáblák egy másik fajtája, a Totemoszlop egy rendkívül markáns megjelenítési formája cége logójának. Nem csak feltűnő és elegáns, hanem lehengerlő megjelenése nagyon hatékony vonzerő bárki számára. Messziről is oda vonzza a tekinteteket és azonnal tudni fogják, hogy merre található az Önök üzlete.

Információs és irányító cégtáblák lehetőséget biztosítanak arra, hogy megmutathassa jelenlegi és leendő ügyfeleinek, merre találják, amit keresnek épületen belül és kívül egyaránt! Cégünk lépést tartva az aktuális trendekkel, elkészíti akár egyedi akár standard információs tábláit!

További képek és referenciák