Cégtábla, reklámtábla készítése és építése

A cégtábla az egyik legjobb reklámeszköz egy vállalkozás bemutatására. Többféle lehetőség közül választhat márkája megjelenítésére. Világító, megvilágított és nem világító reklámtábla típusok közül egyaránt dönthet. Amennyiben nincs elképzelése a megjelenéssel kapcsolatban, nyugodtan ránk bízhatja tervezését, hogy megalkossuk a legmarkánsabb formát és színvilágot. A kivitelezésben szakembereink precíz és minőségi munkát biztosítanak.

Cégtábla készítése

Fontos, hogy a cégtáblák ne csak szépek, hanem tartósak is legyenek – ehhez pedig minőségi megoldással kell előállni. A felirat nem színeződhet, rongálódhat vagy mosódhat el akár hosszú távon sem, hiszen ezzel használhatatlanná tenné a reklámot, illetve negatív üzenetet közvetítene a márkáról. A cégtábla építése és megtervezése során főként a következő szempontokra érdemes figyelni:

  • Egyszerűség: a letisztult, elegáns megjelenésért.
  • Állapot: a karbantartás mértéke szintén sokat elárul a cégről. A rozsda, a töredezettség, a lekopott feliratok, betört világítás rossz üzenetet közvetít!
  • Minőség: olyan anyagokból, színekből és betűtípusokból áll, amelyek hosszú távon is változatlanok maradnak.

Reklámtábla építése

A reklámtáblákat illetően több fajtából is választhatunk. Eldönthetjük, hogy milyen grafikával és anyaggal történjen az építés. A jellemző reklámtábla típusok a következők:

  • Dibond reklámtábla: remek megoldás kültérre, hosszú évekre megtartja állapotát. 
  • Habosított PVC reklámtábla: a védőfóliával ellátott PVC tábla bel- és kültérre egyaránt ideális, utóbbi esetben azonban célszerű figyelni az anyag vastagságára. 
  • Világító reklámtábla: egy jól elhelyezett világító reklámtáblával elérhetjük a kívánt érdeklődést.

A reklámtábla-építés során tehát több lehetőségünk is akad megvalósítani elképzeléseinket. Szakszerű segítséggel pedig egészen biztosan sokat dobunk a cég és a márka megjelenésén, megítélésén. 

Reklámtábla építés

Cégtábla és reklámépítészet szolgáltatás az egyedi megjelenésért

A rossz, elhanyagolt, olcsó cégtábla rossz üzenetet közvetít. Alapszabály, hogy inkább semmi, mint egy rossz cégtábla. Hiszen inkább ne legyen üzenet, mint rossz üzenet. A különböző információs és irányító cégtáblák lehetőséget biztosítanak arra, hogy megmutathassa jelenlegi és leendő ügyfeleinek, merre találják, amit keresnek épületen belül és kívül egyaránt! Cégünk lépést tartva az aktuális trendekkel, elkészíti akár egyedi akár standard információs tábláit!

A cégtáblák alternatívája, a Totemoszlop szintén markáns megjelenítési formának minősül. Nemcsak feltűnő és elegáns, hanem lehengerlő megjelenése hatékony vonzerővel bír akár a távolból nézve is. 

További képek és referenciák