Habbetű az igényes és dekoratív megjelenéshez

A habbetű a reklámozás egyik hatékony eszköze. Nem véletlenül használja számos nagy márka sem. Amennyiben te is szeretnéd hatékonyabbá tenni az üzleted, márkád megjelenését, olvasd el a habbetűkről szóló legfontosabb tudnivalókat, illetve nézd meg referenciáinkat.

Mi az a habbetű?

A habbetű egy 3D betűket tartalmazó reklámfelület. Leggyakrabban márkanevek reklámozására használják, de szinte bármihez jó, amihez felirat szükséges (például dekorációhoz). A betűket egy különleges eljárással, úgynevezett habvágással faragnak formára, amelyet egy CNC gép vezérel. A formákon kívül még rengeteg más jellemzőjét lehet testreszabni.

A habbetűk jellemzői

A habbetűket rengeteg adaggal lehet bevonni, ezért szinte minden hatást vagy színt ki lehet keverni. Ezek például a következők lehetnek:

  • Fémhatás
  • Festett
  • Lakozott
  • Műgyantázott
  • Kéreg

A habvágás rugalmassága és pontossága miatt a betűk 3D-sek lesznek.

Habbetű: mikor és milyen esetekben érdemes használni?

A habbetű remek megoldást jelent a legkülönfélébb cégek és épületek dekorálásához. Legyen szó étteremről, irodáról vagy egyéb építmények feliratozásáról. A világító, szép és esztétikus megjelenést biztosító betűkkel felhívhatjuk a figyelmet a cégre, ezáltal növelve annak presztízsét, megjelenését.

Mire figyeljünk a habbetű kialakítása során?

Érdemes nem félvállról venni egyes kérdéseket. Idetartozik a minőségi anyagválasztás, a megfelelő illeszkedés és felületkezelés egyaránt. A felhelyezést azonban célszerű hozzáértőkre bízni: szakembereink a hasonló problémák megoldásában is készséggel fognak segíteni.

3d felirat

Habbetű ára

A habbetű összességében az egyik legolcsóbb megoldásnak számít. Egységárat azonban nem lehet adni, mert rengeteg mindentől függ, például a felhasznált anyagoktól, a betűk méretétől, és így tovább. A habbetű ára tehát teljes mértékben a megrendelői igényektől függ. 

Habbetűs reklámfelület kivitelezésének lépései

Amennyiben konkrét ötletei vannak, kérjen ajánlatot – vagy nézze meg referenciáinkat. A tervezés és kivitelezés során minden lépésben segítünk. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot, ha szeretné kipróbálni a habbetű adta előnyöket!